Hästar för uthyrning

Seven

Seven är en pigg kille på 17 år, 160 cm, tävlad upp till 140 cm hoppning i yngre dagar men är idag en riktig läromästare. Snäll att ha att göra med! Orädd i skog och mark. Han är pigg och framåt utan att vara het, skulle aldrig göra några dumheter. 

Maxvikt på ryttare 75 kg 

 

11116024_10153846021047575_1001234117_n.jpg

Chino 

 

Chino är en liten D-ponny valack på 10 år. Han är en otoligt snäll ponny som aldrig har några dumheter för sig. Lagom pigg och framåt att rida, grundutbildad och tävlad upp till 60 cm på clear round men har kapacitet för mer. Snäll att rida i skogen, inget tittig och skulle aldrig dra iväg.

Han är ganska viktbärande så om du är en liten vuxen kan det också gå bra, men max 55kg.

 

Chino.png

Nimrod

Nimrod är en mycket söt shettiskorsning, ca 116 cm i mkh och 10 år och stadig och snäll. Inriden av en duktig äldre men väldigt liten ryttare. Väldigt enkel i all hantering, såsom hämta i hagen, borsta på, spola av etc. Perfekt barnponnyn.

Tävlad upp till 50cm på clear round tävlingar som vi anordnar i stallet. Hoppar otroligt bra för sin storlek! Modern har vunnit SM för shettisar i hoppning och pappan tävlar på LB/LA nivå.

 

 

 

 

Corren

Corren är en mycket snäll men pigg liten arab. Supersnäll i all hantering. Ganska känslig för vikthjälper och går nästan bäst med barn/ungdomar. Han börjar komma upp i åren och vill därför inte ha ryttare som väger mer än 60 kg. Hoppglad och snäll att rida ut på 

 Ice

Ice är en genomsnäll, stabil och välutbildad dressyrdam. Tycker om att gå i skog och mark och dressyr på banan. Detta är en häst som inte hoppas, lite bommar går bra. Ice kan ridas av alla, även nybörjare. 

Ice börjar också komma till åren och vill inte ha för tunga ryttare, max 70 kg. 

ice.jpg

Sleipner

Sleipner är stallets maskot och älskar mys och pyssel. Han är av rasen Nordsvensk och är mycket viktbärande. Otroligt snäll i all hantering, pigg och glad att rida. Sleipner är i första hand en skogsmulle häst men går givetvis att rida på banan också